Αναφορά για κινητά σχετικά με τη διδασκαλία της επιχειρηματικότητας και τη ζήτηση επιχειρηματικών δεξιοτήτων σύμφωνα με τις επιχειρήσεις.

Το πρώτο πνευματικό αποτέλεσμα του έργου IDEA είναι έτοιμο! Η εφαρμογή IDEA διατίθεται δωρεάν και επιτρέπει σε εκπαιδευτικούς και σε ΝΕΕΤς να λαμβάνουν λεπτομερή σχόλια σχετικά με τις μεθόδους διδασκαλίας επιχειρηματικότητας που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή από τους εκπαιδευτές ενηλίκων καθώς και για τη ζήτηση επιχειρηματικών δεξιοτήτων από εταιρείες. Επίσης, μέσω της εφαρμογής IDEA, νέοι επιχειρηματίες που διευθύνουν επιχειρήσεις, λιγότερο από 10 χρόνια, παρέχουν πρακτικές συμβουλές στους ΝΕΕΤς, ώστε να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Η αναφορά για κινητά παρουσιάζεται σε μια ελκυστική μορφή, λαμβάνοντας υπ’όψη τις αρχές για την εμπειρία χρήστη και επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν τα ευρήματα από διάφορες προοπτικές και φίλτρα, όπως χώρα, επάγγελμα και άλλες παραμέτρους. Η αναφορά για κινητά διατίθεται μέσω ενός σημείου διασύνδεσης χρήστη στον ιστότοπο του έργου μας και μέσω μιας εφαρμογής για κινητά, της εφαρμογής IDEA, για δωρεάν λήψη στο Google Play store (συσκευές Android) και στο App Store (συσκευές Apple). Η διασύνδεση για τη διαδραστική αναφορά και η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμες σε όλες τις γλώσσες των εταίρων του έργου (EN, ES, IT, PL, EL).

Υπεύθυνος εταίρος για την εφαρμογή για κινητά είναι το CWEP, ενώ όλοι οι εταίροι του έργου βοήθησαν στην υλοποίηση του αποτελέσματος. Επισκεφθείτε τώρα τον ιστότοπο μας και κατεβάστε την εφαρμογή!