ΙΤΒ Βερολίνο Έκθεση Τουρισμού | Προώθηση Θρησκευτικού Τουρισμού

Με παρουσία στο περίπτερο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), το Re-Cult Magnum Interreg VA Greece Cyprus, έδωσε παρών στη σημαντικότερη τουριστική έκθεση στην Ευρώπη, την ITB στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Βερολίνου , προωθώντας τον Θρησκευτικό Τουρισμό στην διασυνοριακή περιοχή Ελλάδος-Κύπρου.

Περίπου 10.000 εκθέτες από 161 χώρες, έδωσαν το παρών στην κορυφαία Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε από 7-9 Μαρτίου, μετά από δύο χρόνια πανδημίας.

Στελέχη του Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης Ι.Μ. Σύρου και του ΣΤΕΚ – ACTE – Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου παρουσίασαν για πρώτη φορά, σε επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού, το destination brand “JOURNEYS TO BELIEVE IN | See the unseen”, προωθώντας παγκόσμια τον Θρησκευτικό Τουρισμό για την Κύπρο, την Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο.

Το έργο RE-CULT MAGNUM, «Μεγιστοποίηση του αντικτύπου του Θρησκευτικού Τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από τη στοχευμένη ανάδειξη και διάδοση της πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς των Εκκλησιών Ελλάδας, Κρήτης και Κύπρου», συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-Α «Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020.